שחרור בירה – בוק מסדר שלישי (בקבוקים) מבית Aslan Brewing

 
 
 
 

 

 

Aslan Brewing מבלינגינגם הודיע ​​לאחרונה על שחרורו של בוק המסדר השלישי, בירה מיוחדת מאוד הזמינה בבקבוקים בשני מוקדי אסלן. הנה הודעת השחרור.

 

בוק מסדר שלישי
כפרי בוק לאגר

 

• ניתן להשיג רק בבקבוקי 750 מ”ל מוגבלים
• $ 18 לבקבוק // ללא הגבלה
• זמין באגני הבירה של האסלן ובמחסן אסלן

 

במקור, כל בירת הלאגר התבשלה רק בחורף ואוחסנה בארונות עץ אלון, שהוצבו במערות במשך תקופות ארוכות. ספינות קירור אף הועסקו כדי לקרר את היבול. בעידן הבישול שלנו מדובר בטכניקות שעשויות להיות קשורות רק לתסיסה ספונטנית ובירה שיש לה קשרים קרובים יותר לבלגיה ולא לגרמניה. זה ממש לא היה עם שחר המאה ה -19, עם ההתקדמות בבידוד השמרים במבשלת קרלסברג והמצאת הקירור המכני, שחליטת הלגר באמת החלה את הסטתה למה שאנחנו מכירים עכשיו.

 

כשהגיע הזמן שבסתיו שעבר לנו להתחיל לחלוט בירה בסגנון בוק, רצינו לצייר תמונה קרוב יותר למקורותיה, ולא לשכפל את הדימוי המודרני שלה. התהליך שלנו התחיל בסינגל מאלט, קונטיננטל מינכן מבמברג, והופ בודד, מיטלברה, שגדל באזור הלרטאו. המחית נמשכה מעל 4 שעות, החל במנוחת חומצה והסתיים במרתח בודד. התסיסה הראשונית החלה במשך 9 ימים ב 48 מעלות עם זן הלגר של הבית שלנו.

 

בבוקר העשירי תקענו את הבירה התוססת שעדיין לתוך פחי עץ אלון, שהושארו אז במרחב אוויר מקורה ולא מותנה החל מה- 17 בנובמבר, 2017 עד ה- 4 במרץ, 2018. הטמפרטורה הממוצעת באותה תקופה הייתה בערך 40 מעלות. האלון היה נייטרלי ונקי למדי. בסוף התקופה המפגרת לא הייתה לבירה זו אופי ברטי והייתה בטלה מכל חיידקי חומצות החלב. הבחירה לוותר על חיסון עם חיידקים, ובכל זאת לרצות לתת לבירה זו את “החומציות הנעימה” שתוארה היסטורית, הובילה אותנו לפחמימות טבעיות בבקבוק עם שמרי שמפניה, המספקים תמציות חומצה קלות.

 

אופי הבירה הזו מפתיע, נתיב בעומק אופי המלט, מעט מינרלי, נגיעה של אלון וחומציות ייחודית מאוד. בירה זו הייתה בבקבוק ב -6 במרץ וצריכה לראות פוטנציאל הזדקנות רב אם היא מאוחסנת כראוי.

 

פוסטים קשורים:

שחרור באר – שיעור היסטוריה, ממבשלת Boundary Bay

[ 19459008]

Kulshan Brewing מסכים לפגוש שתייני סלצר באמצע

ביטול – משחררות בירה, נשים בבירה, וחדשות אחרות של חברת Pike Brewing Company


 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה