מבשל חדש מ- Aslan Brewing . Svelty 12 ° מתואר כפילסנר בסגנון צ'כי. הנה הודעת השחרור.
סבטלי 12 ° (צ'ילס פילסנר)
4.8% ABV // 8 IBU // 12 P
גוף בינוני + פרחוני + מאוזן
בצ'כיה לאגר הזהב לא נקרא פילסנר, אלא אם כן הוא הפילסנר. בגלל זה פילסנר אורקל. כל האחרים מכונים סווטלי לצק (נגיד את זה: SaVET-lee LEH-jhack) עם המספר 10-12 המספר לך כמה הבירה חזקה. שאר העולם עשו עבודה נאה לדלל את המילה "פילזנר", או פילסנר אם זה גרמני. אבל הבירה הזו לא תעשה זאת. טיול שנערך לאחרונה בצ'כיה ושיחה ממושכת עם Brewmaster מפילסנר אורקל – שהיה חביב מספיק כדי להחדיר את הידע הדרוש לייצור סווטלי לצק אותנטי – הביאו להשראת הבירה הזו. בירה זו עוקבת אחר כל התקנות שנקבעו בחוק הטוהר הגרמני (משנת 1927) והיא מבושלת באופן אותנטי בסטנדרטים המדויקים של לאגר צ'כי אמיתי. המחית הייתה מורכבת ממגוון ירושה יחיד של מאלט מורבי (ללא מאלט קרמל), היה מנותק משולש ואפס שינויים במי הבישול. השתמשנו רק בכשות של סאז בקצב של 1.5 פאונד לחבית יבלת בקומקום. התסיסה בוצעה מ 5 מעלות צלזיוס עד 8 מעלות צלזיוס למשך 8 ימים, ואז הבירה הועברה למיכל הפיגור שלה בטמפרטורות המרתף שם היא נחה במשך 90 יום מלאים. יש בירה זו באופן ספציפי ובכוונה מאוד קטנה של דיאצטיל. זו תוצאה כתוצאה מהקפדה על מתבשלת לאגר צ'כית. יש ממש ממש ארבעה מרכיבים בבירה זו, מאלט מורבי, כשות של סאז, מים ושמרים. כעת, לאחר שהורדנו שיעור היסטוריה קטן, נשבו לאחור ונהנו ממלאגר זהב אמיתי ביותר – Na Zdraví!
כדי ליצור פילסנר צ'כי אותנטי, יש להשתמש במרכיבים צ'כיים אותנטיים. מבחינתנו, פירוש הדבר היה מקורות מאלט וכשות שגדלו בצ'כיה. למרות שאנו מצליחים לחבר את Saaz Hops האורגני הצ'כי, אין גידול מאלט צ'כי שמורשה אורגני, מה שהופך את הבירה הזו לבירה הראשונה שלנו שנבשלה ללא אישור אורגני מוסמך של USDA. אנו עומדים לצד הבירה הזו בגאווה, בידיעה שאנחנו מכבדים את המסורת, שלא לדבר על התקנים הצ'כיים בחקלאות חורגים מעבר למה שאנחנו רגילים בארצות הברית.
הופס: סאז
מאלט: מורביה פילסנר
* זמין כעת במתחם האסלאן Brewpub ו- Aslan
פוסטים קשורים:
[ 19459013]
[19459008 ]