שיחרורי בירה ממבשלת צ'וקנוט כוללים שתי "בירות מארס"

 
 
 
 

 

 

מבשלת צ'וקנווט הודיעה לאחרונה על שחרור הבירות העונתיות שלה בתחילת האביב. הרשימה כוללת שתי בירות שנמצאות במפורש לגבי מרץ. ראשית, סטאוט יבש בדיוק בזמן ליום פטריק הקדוש. שנית, מארזן, בירה בסגנון גרמני שמשוחררת באופן מסורתי במרץ ( Marzen היא למעשה המילה הגרמנית לחודש מרץ). אבל חכה, יש עוד! הנה ההודעה המלאה של המבשלה.

 

בירות חדשות ממבשלת צ'וקנוט בתחילת האביב

 

האביב באוויר, השמש מראה את פניה הבהירות ומביאה לנו בירה! לצ'וקאנוט יש פריכים כדי להמשיך אתכם ככל שמזג האוויר מתחמם ותהיו פעילים יותר. שיתוף הפעולה החדש ביותר בצ'וקנוט הוא עם Zeeks Pizza בשם זילנד פילסנר. הקאהונה הגדולה של הפילסנר המפגש הזה היא הכשות Rakau ו- Wai-Iti הגדולות בניו זילנד. הכשות האלה משחקות יחד כדי לתת לבירה תערובת של תמציות אבן, לימון וליים על עמוד שדרה של מאלט של וויירטמן גרמני קלאסי. פריך, מרושש ונועז, זילנד פילזנר מתחנן שיהיה לו עם פרוסת הפיצה הבאה שלך.

 

אירוע יבש אירי של צ'וקנווט ייצא בקרוב, בדיוק בזמן לחגוג את יום פטריק הקדוש. שונה מהסטאוט העונתי החורפי הרגיל שלנו, סטאוט זה בסגנון אירי מסורתי יש טעם דמוי אספרסו משימוש במלטים קלויים. בתחתית האלכוהול הוא מסיים יבש ופריך ומיועד לחגיגה. דומה מאוד לטעמו של סבא של כל הגאונים "הגינס" אבל יותר מקומי!

 

מרזן לאגר (מרץ באר) מופיע מאוחר יותר במרץ כדי לעזור לחגוג את האביב. בגרמניה סגנון זה נערך במערות קרח והוצא בחודש מרץ בגני הבירה. ענבר וחלק להפליא עם חך עגול ומתוק מעט, טעמיו המתובלים משלימים את הארומה העמוקה דמוי הטופי. בצ'וקנוט מרזן יש מרירות מעוררת תיאבון המשמשת לאיזון ולא לאתגר את תשתיות המלט. שטרות המלט המסובכים שלו הופכים את מארזן המסורתית לאחת המפתיעות ביותר. נהדר עם המבורגרים ומנגל עכשיו כשמזג ​​האוויר משתנה ואנחנו מתחילים לצלות.

 

אל תשכח את הדופלבוק ששוחרר ליום האהבה. שלישית בסדרת הבירה הגדולה שלנו זהו לאגר חלק ועשיר כהה עם הרבה טעמי פירות כהים ויבשים וגימור נקי מאוזן. היזהר מהבירה הזו עם כמות ה- ABV של 7.4%, הרבה יותר קל לשתות ממה שאתה חושב!

 

ציטרה ליף פילסנר ממשיכה את גלילתה בתור האגר הנפוץ של הבחירה. בעזרת כשות עלים ראשית של יקמה במתכון בסיסי של צ'וקנוט פילזנר בירה זו מיועדת להופד שרוצה פילסנר פריך ונקי בהשראת הדר. צ'וקנוט מתכוון להמשיך לחלוט לאגר ההיפי המענג הזה כל השנה. אם אינך רואה אותו במפרק הבירה המועדף עליך, בקש אותו. זה הופך להיות האהוב הגדול של מעריצי צ'וקנוט.

 

Chuckanut Brewery & Kitchen, הממוקם ברחוב 601 West Holly, בלינגהאם, זכה בפרס הלאומי Brewpub / Brewery of the Year 2009 ול- Brewery Small / Brewer of the Year 2011 בפסטיבל הבירה האמריקאי הגדול בדנוור, קולורדו. השירות המלא "מטבח" פתוח בכל יום בשעה 11:30 לאורחים בכל הגילאים עם תפריט מקומי רענן ואקלקטי. חדר הנופש South Breed Skagit & Brewery ב 11937 Way Higgins Airport Way, ברלינגטון פתוח גם לכל הגילאים. עיין במידע נוסף על מבשלת צ'וקנוט בכתובת www.chuckanutbrewery.com .

 

 

פוסטים קשורים:

שחרור באר – שניים מבשלת הבירה אנאקטורט

[ 19459013]

Going INCOGNITO – מוצר הופ חדשני חדש מוצא את דרכו לכוס הלוח שלך

באר Releases – Black Raven Brewing: טרופי טרופי ו Samish Haze


 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

כתיבת תגובה