דיווחנו כבר על השינויים שהתחילו לפני יותר משנה ב- Schooner Brewing (לשעבר Schooner Brewing Exact). השינויים היו כרוכים בין היתר בהחלפת בעלות, מיתוג מוחלט מחדש (שם חדש) וכמה התאמות מהותיות לצד המסעדה של העסק. תוסיפו לחדשות על סגירה זמנית בתחילת השנה שעברה וחדשות שהמבשלה מייצרת כעת גם סלצר קשה במסגרת הסכם רישיון עם סן חואן סלצר, וזה היה 12 חודשים אירועים עבור Schooner Brewing.
חדשות נוספות היום. החל בתום העסקים היום (18 בינואר), המטבח סגור בבניית Schooner Brewing. אולם ההקפות יציע כעת רק חטיפי פאב קלים, כמו בייגלה ותערובת חטיפים. כמו כן, הם שינו את שעות הפעילות וכעת הם פתוחים בימים רביעי עד ראשון (סגור שני ושלישי). אין עדיין חדשות מתי, אם הם מתכוונים לפתוח מחדש את המטבח. מייד לאחר מכן, Schooner Exact הוא מבשלה עם חדר רחצה לבירה בלבד. סוג של. יש עוד לסיפור.
החדשות האחרות כיום הן ששונר אקסקט שותף כעת, באופן רשמי יותר, עם חברת סן חואן סלצר. בעיקרון, שתי החברות התמזגו והפכו לישות אחת. הם עבדו יחד באמצעות יחסי רישוי מאז אביב 2018, כששונר החל לחלוט ולשמר את המים המנצנצים של סן חואן סלצר במבשלת SoDo שלו.
על פי הודעה לעיתונות של החברה, עם הנהלת המיזוג החליטו לסגור את המסעדה של שונר, סיום אפקטיבי של עסק ביום שישי, 18 בינואר, 2019, כדי להתמקד אך ורק בייצור בירה מלאכה ומים נוצצים מוגזים. חדר ההבשלה Schooner Brewing ימשיך להישאר פתוח ולהגיש את תיק הבירות הקיים והמתפתח שלו ללקוחות הנאמנים. שעות הפעילות החדשות הן ביום רביעי עד יום ראשון בין השעות 3-9 בערב. יחד עם בירה, הם יגישו מים מוגזים מוגזים וחטיפי בר קלים. השינויים בתוקף ביום רביעי, 23 בינואר.
"אני גאה להפליא לפקח על סן חואן סלצר, שובר הברונזה עטור הפרסים וחדר ההקלטות שלנו" אמר רון לויד, נשיא ומנכ"ל. "שני המותגים המקומיים האלה מייצרים מוצרים ברמה העולמית ויש לנו כל כך הרבה תוכניות מרגשות לעתיד, כאשר אנו ממשיכים לצמוח כאן בסודו ועם רשת המפיצים הצומחת שלנו ברחבי צפון מערב האוקיאנוס השקט!"
לויד הוסיף, "היה לנו כל כך הרבה התרגשות במהלך החודשים האחרונים ששחררנו בירת הופ טרי, השתתפנו באירועים מקומיים וזכינו בפרסים כמו 'IPA הטוב ביותר בסגנון אמריקאי 2018' במגזין SIP Northwest. אנו שמחים להמשיך את המומנטום הזה אל תוך 2019 במוקד מחודש! "
ראש מבשלת הבירה של שונר, ג'ואל סטיקני, שמלווה את המבשלה כבר כמעט שבע שנים, וצוות הבישול של שונר מתרגשים להתמקד ביצירה והרחבה של הצעות בירה חדשות גם כאן וגם ביפן, שוק שהולך וגדל לבירת מלאכה אמריקאית. . Schooner Brewing היא אחת ממבשלות הבירה המקומיות שלנו שנכנסה בהצלחה לסצינת בירת המלאכה המתפתחת ביפן.
ג'ואל וצוותו ישחררו בשבועות הקרובים את הסגנון הייזי של ניו יורק בסגנון ניו אינגלנד של שונר. "עם המיזוג הזה של שתי חברות מקומיות נהדרות אני מצפה למקד את כל המאמצים שלי ביצירת בירות מלאכה מצוינות וחדשות עבור חובבי שונר בהווה ובעתיד, כמו גם להמשיך לעזור לחלוט מים נוצצים וסן חואן סלצר באיכות גבוהה "אמר סטיקני. "יש לנו צוות מדהים שמורכב כאן שמבין את הכניסות והיציאות של ענף האלכוהול למשקאות ויפעל יחד כדי ליצור משקאות אלכוהוליים חדשים ומלהיבים שהמקומיים אוהבים לשתות."
סן חואן סלצר, שהיא חברת הסלצר הראשונה המוקצבת שבסיסה בצפון מערב האוקיאנוס השקט, מתחרה באחת מקטגוריות המשקאות למבוגרים החמים והצמיחה המהירה ביותר. למה כל כך חם? ובכן, בחלקה, זה מכיוון שסן חואן סלצר מספקת אפשרות למשקאות למבוגרים שהיא דל קלוריות, ללא סוכר וללא פחמימות. זה נעלה ב -4.2 אחוזים ABV ויש לו רק 85 קלוריות, עם אפס סוכר ואפס פחמימות, למנה של 12 אונקיות. כמו כן, מים נוצצים מוגזים הם מוצר ללא גלוטן.
דבר אחד בטוח, אנו נשגיח על Schooner Brewing וסן חואן Seltzer כאשר הדברים ימשיכו להתפתח.
פוסטים קשורים:
[ 19459008]
[19459012 ]