להלן מידע על שלוש שיחרורי בירה חדשים מ- Atwood Ales .
ארנב סתיו ABV 6.1%
בית חווה Ale עם גזר 500 ml בקבוק גזר
זיווגים: סלטים משמעותיים; מנות צרפתיות כפריות כמו קאסולט, טלה עשב, עוף צלוי; עובד טוב עם מטבחים הודים ומזרח תיכוניים; נחמד מאוד עם גבינות אגוזי (אסיאגו) או טנגי (פטה)
מה קורה, דוק? אייל משק חקלאי זה עם גוון ענבר, בוייר דה גארד, לא נבשל עם ארנבים. נמסים טוסטיים והמתיקות הקלה של גזר מסוכרים מתפוגגים לתווים אדמתיים ועצבים, פיסת פלפל שחור וג'ינג'ר, וההתהפכות הקלה והמתמשכת של תה שחור בגימור. מבושל עם 100% גזר וגידולי עזבון.
דביבון בקשנאל ABV 5.2%
סעון w / ענבים חמוצים בקבוק 500 מ"ל ממוזג
זיווגים: סלטים עם ויניגרט, עוף מטוגן, קלמרי, סביצ'ה; עז וגבינה כחולה; קומפוט פירות, עוגת גבינה, עוגת שזיפים הפוכה
בשנים עברו, היבול הקטן של הענבים שלנו בוטל בלילה אחד על ידי קבוצת דביבונים שובבים שמשאירים רק את עקבותיהם הבוציים בטרלי הענבים שלנו. לאחר תסיסה מעורבת-ראשונית עם שמרי סיסון וברטאנומייס, נוסף חובה ענבים אדומים למשניים, מה שמביא רמזים לרוזה, עם חומציות קלה מאוד ותווי פאנק קלים. חומציות הבירה, הניחוחות והטעמים של הבירה הזו תמשיך להתפתח עם הזמן בגלל נוכחותם של שמרי בר וחיידקים מעורות הענבים. קפיצה יבשה עם Hallertau Blanc מוסיפה דקויות נוספות של ענבים לבנים, דומדמניות ופירות טרופיים עדינים.
Vers l'Ouest ABV 4.9%
Saison 500ml בקבוק ממוזג
זיווגים: בשרים וירקות בגריל; טאקו דגים; מיד קלאסית עם גבינות פאנקיות ורכות; תאנים טריות
Vers l'Ouest, או "מערבה", היא הבירה הראשונה שתוססה במיכל החדש ביותר שלנו, תסיסה פתוחה שבעבר שימשה לייצור פגמים במבשלת צפון פורק בדמינג. Vers l'Ouest היא בירה מאוד יבשה, פריכה ומרעננת בסגנון סיסון עם תבלינים קלים, פרי אבן וטעמי פאנק וניחוחות עדינים מאוד. מותסס בתרבות מעורבת של שמרי Saccharomyces ו- Brettanomyces, ואז בקבוק מותנה במשך 5 חודשים. מבושל עם כשות אשד גדולות בנחלה; כשות ציטרה וקריסטל; שיבולת שועל קנדי; ושעורה של עמק Skagit ו חיטה.
פוסטים קשורים:
[19459026 ] Fremont Brewing מציגה שיטה חדשה לשחרור ה- Brew 4000
]