תחנת הפוקרפסט של תחנת בלמונט ושלוש בירות חמוצות מבית Brewing Double

 
 
 
 

 

 

פאקרפסט החלה היום (18 ביולי 2019) בשעה תחנת בלמונט בפורטלנד. זו החגיגה השנתית ה -13 של כל הדברים החמוצים באולם הבירה ובחנות הבקבוקים הנערצים. מבין שלל הדברים המצחיקים והמדהימים שהופצו באירוע, שלושה בורים חמוצים מ- Double Brewing Mountain ב Hood River: Devil's Kriek, Tahoma Kriek, and Pêche Mode.

 

באופן אישי, במשך השנים האחרונות, ציפיתי לשחרור השנתי של הבירות הללו, שקורה בדרך כלל בסביבות השבוע השלישי של יולי. אני אוהב במיוחד לטעום את שני הקרייקים זה לצד זה ולא להיות מסוגל לקבוע איזה מהם הוא האהוב עלי. אוהדי הבירה החמצמצה באזור סיאטל לא צריכים לעשות את הטרק דרומה: לפקוח עין על הבירות האלה בסדנאות בקבוקים מקומיות.

 

למידע נוסף על Puckerfest, בקר בדף האירוע בפייסבוק . Puckerfest נמשך עד יום שני, 22 ביולי.

 

Double Sours Mountain

 

הוד ריבר, אורגון ידועה בהרבה דברים, כמו בירה וגלישת רוח. אזור המיקרו מוכר גם כיצרן פרי פורה. כאשר Double Mountain Brewing רוצה להכין בירה חמוצה בעזרת פירות מקומיים, לרכוש דברים כמו דובדבנים ואפרסקים זה קל. למעשה, למבשלה יש פרדסים משלה. בירה חמוצה שגדלה באחוזה? כן, יש להם אחד.

 

"בהתרגשות, מבשלת Double Mountain Brewery משחררת את בציר 2017 של השטן וטאהומה קריק חמוץ-עלים שנבשל עם דובדבנים, וכן את Pêche Mode Sour Ale שנבשל עם אפרסקים", נכתב בהודעת השחרור השנתית. "אלה כמה מהבירות המהנות, המאתגרות, המתגמלות והעמלניות ביותר שנעשו על ידי דאבל הר. מלבד זמן ההשמרה, החמיצות דורשות הרבה זמן, מאמץ, שעות ארוכות, ריכוז ואהבה. "

 

"עבודה עם מוצרים חקלאיים זה דבר נפלא מכיוון שהם שונים בכל שנה, מה שהופך את שכפול הייצור הקודם כמעט בלתי אפשרי. תריסים אלו ישבו במרתפים בטמפרטורה מוגברת מעט כדי להגביר את פעילות השמרים במיזוג הבקבוק. ניתן להשיג את "Double Mountain Sours" בבקבוקי 375 מ"ל שניתנים למילוי חוזר ועל גבי טיוטה ב Taproom Taproom שלנו, SE Portland Taproom בשכונת וודסטוק ובכל צפון מערב. "

 

"עמק הוד נהר הוא מקום כל כך מושלם להכין בירה בסגנון למבי / פרי", אומר הבעלים ומאמן התבשילים מאט סוויהארט. "שילוב של אזור גידול פירות נהדר עם מאסטרים מבשלות בירה הופך את העמק שלנו ליעד לבירות פירות חמצמצים."

 

הערות פרסום:

 

Sour Ale הבלגי של קרן -2017 של שטן עם דובדבנים
9.2% ABV, 11 BU
שני זני השמרים הביתיים שלנו חולקים את התחום עם דובדבני Brettanomyces lambicus ו- Van and Bing ממטעי ההר הכפול בסגנון בלגי זה. הזמן נשען על הפירות במשך למעלה משנה, מפנה את מקומו לקטניות של תות שדה קפוא ותבשילי תות אביב מתוקים, מריונברי, וטני.

 

Tahoma Kriek – חמוץ בסגנון בלגי 2017 עם דובדבנים גשומים יותר
9.9% ABV, 11 BU
דובדבנים גשומים יותר מבקעת נהר ההוד נקצרים ונשלחים למבשלת הבירה שם הם נמחצים, ומוסיפים לבירת בסיס בלונדינית בלגית חזקה. פנינה קטנה זו ישבה על הפרי עם שלושה זני שמרים במשך 13 חודשים במרתפינו, הכניעה טעמים של פרי אבן טארט, אשכולית פיתית וקומקאט.

 

Pêche Mode – חזה חמוץ בסגנון בלגי 2017 עם אפרסקים
8.7% ABV, 8 BU
עם כמעט 500 קילוגרמים של אפרסקים, הבל הבלגי הזה מתסס על הפירות עם שמרי הבית שלנו וברטנומייס למביקוס במשך תשעה חודשים. התוצאה היא גן עדן עסיסי. זה קל קל ומרענן, זה שותה קל, עם אפרסק עסיסי והדרים בשלים שמציצים דרך בית חווה של פאנק.

 

 

פוסטים קשורים:

שחרור בירה – IPA של שיפון אדום מ- Black Raven Brewing

[ 19459008]

טריצרטופס מתבשל טבעות באביב עם שתי בירות ממוצא אירי

באר בירה חגיגית ביום שבת הקרוב ומשחררת בירה חדשה מבית Brews של ראובן


 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest