נראה כאילו רק אתמול שנחשבו כל סוגים של גורמים כ"חוץ ". תושבי בירה כמוני שאלו האם הציבור ששותה בירה אי פעם היה נעים בסגנון בירה שזכה לאופי מעט חמוץ ומעט מלוח. ובכן, אני חושב שכולנו יודעים איך זה התברר. ביום שלישי ה- 16 באוקטובר משחרר Reuben's Brews השנה את חג החגים. לא סתם גוס, אלא גוס בטעם חמוציות ותפוז. בדיוק כמו שאמא נהגה להכין!
הנה הודעת השחרור של ראובן ברוסס.
Holiday Gose חוזר ב- 16 באוקטובר
האם אוקטובר מוקדם מדי לסוודר חג מכוער? לא כשהוא עוטף את חג החג שלנו!
וריאציה כתומה חמוציות של האווז שזכה בפרסים שלנו תוססת עם תרבות הלקטובצילוס הביתית שלנו וכוללת חמוציות טריות, גרידת תפוז מתוקה, נגיעה של כוסברה ורמז למלח ים.
נראה את זה על הברז ובארבע חבילות של 16 פחיות בחדר הרחצה ביום שלישי, 16 באוקטובר, החל מהשעה 11 בערב. Holiday Gose יעשה את דרכו גם לאחסון מדפים סביב צפון מערב האוקיאנוס השקט בשבועות הקרובים.
פוסטים קשורים:
[ 19459008]
[19459023 ]