המבשלה החדשה ביותר של Ballard עומדת להיפתח.
מעודכן: פתיחה ביום חמישי, 23 בינואר
הפתיחה המיוחלת והמבוקשת ביותר של Fair Isle Brewing מתקרבת במהירות. נכון לעכשיו, הדברים די מוכנים לצאת והם רק מחכים לחלק מהאישור הסופי להגיע מהעיר. זה יכול לקרות בכל יום עכשיו. עצרנו אתמול לצפייה בתצוגה מקדימה של המדיה. השגיח על דף הפייסבוק של ו- [Instagram90] כדי לגלות בדיוק מתי הם יהיו פתוחים באמת.
Fair Isle Brewing ממוקם רחוב אחד מדרום ל Lucky Envelope Brewing וגוש אחד מערבית לפופולריות מבושלת ברחוב 49 NW ( 936 NW 49th St, Seattle, WA 98107 ). אולם הקלטות יקבל בברכה מבוגרים בלבד (21+). כלבים יתאפשרו בגן הבירה אך לא בחדר הרחצה. בגלל רישיון המשקאות שלהם (רישיון בית מרזח, בעיקרון) המדינה לא מרשה לילדים. הרצון להגיש יין כמו גם בירה משלהם דרש רישיון מסוג זה. מכיוון שיש להם מטבח, עליו נדבר בהמשך, המחוז לא מרשה לכלבים בפנים.
אולם ההקלה עצמו נעים, עם קיבולת רשמית של 48 איש בלבד. יש גם אזור ישיבה על גדותיו, חדר הסחלבים, שמגדיל את הקיבולת הכוללת ל -80 איש. גן הבירה יסייע בסופו של דבר בהגדלת הקיבולת עוד יותר, אך מזג האוויר צריך להשתנות לשם כך מכיוון שהוא נחשף כעת. התוכנית היא בסופו של דבר להציע מעט מקלט בגן הבירה, אם כי אין עדיין לוח זמנים לזה.
בחדר הסחלבים, עם כושר ישיבה של קצת יותר מ -30, יש מטבח קטן ובסיסי שבכוונתו של פייר האי להשתמש בו לארח ארוחות מוקפצות ואירועים מיוחדים אחרים הקשורים לאוכל. דלתות זכוכית נפתחות אל גן הבירה שבחזית. חדר הסחלבים נקרא כך מכיוון שהדיירים הקודמים של הבניין צמחו ומכרו סחלבים.
כל הבירות המיוצרות על ידי Fair Isle Brewing הינן בירות מעורבות בתרבות, כך שלא תמצאו IPA או שוער "רגיל", אבל תמצאו הרבה וריאציות של סיסון, רובן מתוכם יושן ויותנה בחביות, דובונים או המסדר בתמונה למעלה. עבור המצטרפים החדשים עבורכם, "תרבות מעורבת" הוא מונח המיושם על בירות שאינן תוססות פשוט עם שמרי מבשלות רגילות, אלא גם משתמשים בשמרים בר, סוגים מסוימים של חיידקים ומיקרובים אחרים.
כשביקרתי לפני כמה ימים, רשימת המכשירים כללה דברים כמו הפטרה, שהיא בעצם סיסת הבית; מאדאם ר. גאלה, גרסה יבשה ומטורית של הפטרה; בובי, סיסון קפיצי קפיצי מאוד יבש שמזכיר IPA אכזרי; וסדי, סיסת אננס טארט וקרמי. היו גם אחרים, אבל זה ייצוג די טוב של מה שתמצאו בברז.
שתי המוחות המוחשבים מאחורי בירינג האי הוגן הם ג'פרי בארקר ואנדרו פוג. ג'פרי הוא חדש בענף, אך הוא בונה בית מושקע שבנה מערכת בישול משלוש ספינות משלו, שתמשיך לשמש כמערכת הפיילוט של Fair Isle. בן זוגו, אנדרו, עבד בעבר בג'סטר קינג Brewing באוסטין, טקסס, אחד המפיקים הנערצים ביותר של בירות מעורבות בתרבות.
השגיח על הערוצים החברתיים של Fair Isle Brewing כדי לברר מתי הם נפתחים לקהל.
https://www.facebook.com/fairislebrewing/
https://www.instagram.com/fairislebrewing/
פוסטים קשורים:
[ 19459023]