שחרור בירה – סדרת סיפור שלישי מימוזה IPA, פייק בירה

 
 
 
 

 

 

עוד בשנת 2017, חברת Pike Brewing Company הציגה את סדרת הסיפור השלישי, סדרת בירות המאפשרות למבשלת ראש האמנות דיקסון להגמיש את שריר היצירה שלו. מבשלים חד פעמיים אלה מאפשרים לדיקסון לרקוח בירות בטכניקות חדשות ומרכיבים זמינים חדשים. החברה עומדת לשחרר את הבירה הבאה בסדרה, Mimosa IPA, IPA Brut שסיימה עם תפוז דם.

 

הבירה עם טיוטה בלבד תהיה זמינה בשבוע השני של ינואר. להלן הודעת השחרור מהמבשלה:

 

סדרת הסיפור השלישי של פייק: מימוזה IPA

 

ניתן להשיג בדראפט בשבוע השני של חודש ינואר: המימוזה של פייק הסיפור השלישי של פייק. בסיס IPA ברוט, סיים עם תפוזי דם, חגיגת הפרי קדימה זו של עונת הדרים היא ארומטית בהירה, מעט מעורפלת ויבשה בעצמות. זמין בדראפט בלבד.

 

-סדרת הסיפור השלישי של פייק היא מבחר מסתובב של בירות דמיוניות, המאפשרת למבשלת הראש האמנות דיקסון ומרחב הצוות שלו ליצור יצירה במרתף הסיפור השלישי המורחב שלנו.

 

– IPAs ברוט מנצלים את האנזים אמילוגלוקוזידאז כדי לאפשר פירוק של סוכרים מורכבים כך שניתן להשיג מוצר סופי עם אפס סוכר שיורי.

 

– תפוזי עץ, זן הדרים עם עור כתום ובשר אדום, ידועים בארומתם השופעת ובטעם הטארט-מתוק.

 

 

פוסטים קשורים:

Bale Breaker מבשלת כשות ברכבת העמומה

מומבי ברוזינג חסר ראש שמשחרר בירה כדי לחגוג את יום השנה לבישול של Airway Brewing

Fremont Brewing מציג שיטה חדשה לשחרור ה- Brew 4000


 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

כתיבת תגובה