ביקום של מבשלות הבירה המתרחב והולך והולך ומברך כיום את המדינה, אזורנו והעיר סיאטל, קשה להתבדל מהקהל. לא רק עליכם ללכוד קהל, אלא עליכם לשמור עליהם בבידור. אחת הדרכים הטובות ביותר לעשות זאת היא לייצר הרבה בירות שונות ולהכניס ללא הפסקה בירות חדשות ומעניינות; השאר את הקהל על בהונותיו, להוט לנסות את הדבר החדש הבא שלך.
אם שום דבר אחר, Reuben's Brews הוא פורה. כשאתה מבקר בחדר הרחצה, מוצגת לך באופן שגרתי מבחר בירות כמעט מוחץ; תמיד יש משהו חדש ומעניין לנסות. עד כה השנה, מבשלת מבשלת סיאטל ייצרה עשרות על עשרות בירות שונות במרדף אחר המצוינות. רבים מאלה הם בירות ניסיוניות חד פעמיות. האחרונה מבין היצירות הללו היא IPA חדש שזכה למקם במערך השנה של המבשלה.
"חישלנו יותר מ -120 בירות השנה, וחלק לא מבוטל מהם היו אנשי IPA מעורפלים", אומר אדם רובינגס, מייסד משותף וברמסטר בברובס של ראובן. "חייגנו בתהליך שלנו במהלך השנתיים האחרונות, בדקנו תערובות הופ מרובות ושטרות מאלט ונודענו בזמני ה- IPA המטושטשים שלנו."
Rrews's Brews מציגה כעת את התוספת האחרונה שלה להרכב כל השנה: IPA של Hazealicious, בירה של 6 אחוזים מ- ABV שתוכל להשיג כל השנה במארזי 6 חבילות ועל טיוטה. חפשו אותו סביב צפון מערב האוקיאנוס השקט בכל מקום בו תוכלו למצוא בירה של ראובן ברוקס.
המבשלה מתארת את זה כך: IPA מסריח הוא עסיסי, עם מרירות רכה, והוא IPA מעורפל לחלוטין. ניחוחות טרופיים, בעיקר קיווי ופסיפלורה, מגיעים מתערובת נועזת של כשות Citra, Strata ו- Mosaic .
"Hazealicious היא התפתחות של כל מה שלמדנו מבישול סגנון זה, הכולל כמה פיתולי תהליכים ומתכונים שלדעתנו הם ייחודיים לנו, בשילוב עם כמה מהכשות האהובות עלינו. אנו שמחים להפוך את הבירה הזו לרווחת יותר עבור אנשים לנסות את כל השנה, "אמר רובינגס.
פוסטים קשורים:
[19459008 ]