Crossbuck Brewing מביא את הבירות שלה לכמה מהמסעדות הטובות ביותר בסיאטל

 
 
 
 

 

 

עוד בינואר, סיפרנו לכם על Crossbuck Brewing . (קרא את סיפורנו הקודם .) באופן ספציפי, חלקנו את החדשות שהמבשלה נמצאת עכשיו ומתבשלת במתחם הרכבת הישן הסמוך ללב מרכז העיר וואלה וואלה, וושינגטון. מה שלא באמת הסברנו בפירוט הוא שהמבשלה היא חלק ממשפחת העסקים של Fire & Vine Hospitality , אותה חברה שמאחורי כמה מסעדות מקומיות ממש טובות, כמו שלושת המיקומים של אל גאוצ’ו , בית האגם במרכז בלוויו, אקווה על ידי אל גאוצ’ו על קו המים של סיאטל, Aerlume ליד Pike Place Market, ואחרים. (רשימה מלאה בהמשך.) בלי להתעמק בפרטי העסק, פשוט הכי קל לומר ש- Crossbuck Brewing קשור לאירוח אש וגפנים – הם חלק מהמשפחה.

 

Hard to beat the view from Aerlume, one of Fire & Vine's restaurants. (Photos by Kim Sharpe Jones.)
קשה לנצח את הנוף מאירלום, אחת ממסעדות Fire & Vine. (תמונות של קים שארפה ג’ונס.)

קרוסבאק ברוגינג מעביר כעת בירה לסיאטל. צפו לראות את זה במסעדות ברחבי משפחת Fire & Vine. חפש שתי בירות במיוחד: Switcher Kolsch ו- NoPac IPA. השתתפתי לאחרונה באירוע טעימות בו דגמתי את שתי הבירות הללו וכמה אחרות. כולם טובים. נקי, נאמן לסגנון, ונטול פגמים, מהמתג קולצ’י הפריך, הקליל והמתוק מעט וכלה ב”קוקומו קוקוס פורטר “השופע, החזק והקוקוס. ה- IPA של ה- NoPac הוא נסיגה מענגת, IPA צפון-מערבי אמיתי שאינו מעורפל ועסיסי, אלא תומך, הופי וקצת מר. המבשלה אכן מייצרת כמובן גם IPA מעורפל.

 

crossbuck-kokomo-porter

 

נאמר לנו שארלום, שם קיימה החברה את אירוע הטעימה, מתכננת להעלות על הברז מבחר של בירות קרוסבוק. אולי כמה שישה. אם כבר מדברים על Aerlume, התוספת החדשה הזו למשפחת Fire & Vine היא בהחלט מדהימה וממוקמת באושר ממש בין Cloudburst Brewing ו- Old Stove Brewing ליד Pike Place Market. אינך יכול לנצח את הנוף, אשר רק ישתפר ככל שיורד הוויאדוקט.

 

crossbuck-red-rye

 

הבירות של Crossbuck Brewing מופצות על ידי NW Beverages .

 

רשימת המסעדות של Fire & Vine Hospitality:

 

  • Aerlume
  •  

  • אקווה מאת אל גאצ’ו
  •  

  • אזירות ואי שקט
  •  

  • מבשלת בירה וחדר תפאורה קרוסבוק
  •  

  • אל גאוצ’ו
  •  

  • אתר הנופש Eritage
  •  

  • בית האגם
  •  

  • גילדת מילר
  •  

  • וואלה וול סטייק ושות ‘
  •  

בקר ב אתר Fire & Vine למידע נוסף על החברה.

 

הנה ההודעה מאירוח אש וגפנים על הגעתם של בירות מקרוסבוק.

 

הבירה כאן! Fire & Vine Hospitality מתרגש לבשר כי בירה המתבשלת בקרוסבאק מוגבלת כעת על כל המסעדות שלנו במערב וושינגטון, כולל אל גאוצ’ו סיאטל, בלוויו וטקומה, וכן AQUA של אל גאוצ’ו, גילדת מילר, בית האגם, עיריות ואי שקט ואירלומה . בירות קרוסבוק נשפכות באתרז ‘ריזורט, וואלה וואלה סטייק קו וחדר הברז קרוסבאק מאז אוקטובר 2018. צוות אזור פוגט סאונד בחר בשתי בירות נעימות לקהל שיגישו בכל מסעדת Fire & Vine. החל מהיום, Switcher Kölsch ו- NoPac IPA יהיו זמינים בכל המקומות.

 

ה- IPA של ה- NoPac הוא שלישיית קפיצות של כשות קדימה, עם טעם הדרים, אורני והופ פרחוני מצ’ינוק, סיטרה, סימקו וכישוף. הטעם מאוזן על ידי מתיקות מלוחה עדינה בגימור. זה מתיישר בצורה מושלמת עם הטעמים המקורמלים של בשר על האש שבושל על אש חיה. ה- Switcher Kölsch בהיר וצלול עם מתיקות מלוחה רכה, תבלינים קלילים ותווי הדרים ממנדרינה בוואריה וכשות אופל. רכיכות, סלטים ותבשילי דגים קלים יותר הם התאמה מושלמת לטעם הקליל והמלוחני של המבשל בסגנון גרמני זה.

 

לכל חליטת קרוסבוק יש סיפור והוא עשוי מחומרים מקומיים המקוריים. מבשלת הראש סטיבן ברק משיגה את מרבית הכשות שלו מ Yakima ועמק וילאמט, והיא מציגה גם את הקציר הראשון של וואלה וואלה הופס של מגוון פראי שנמצא בהרי הכחול ושוב הושתל בחצר הופ שלהם. “הם עברו עד כה יבול אחד בלבד, אך היו לנו תוצאות מרגשות במהדורה המוגבלת שלנו LOcAL SMaSH pale ale.”

 

מהדורות אחרות הקיימות כיום בחדר הרחצה של קרוסבאק מבשלים בוואלה וואלה כוללות:

 

Xbuck Hazy Schmazy IPA
אאוט חלב סטאוט מטורף
Harum-Scarum, Scotch Ale
חיטה וולופינג, Hefeweizen בוואריה
שיפון מחוספס, שיפון אדום
10: 10 ל- IPA המשולש של NoWhere

 

כשנשאל כיצד סטיבן מחליט אילו בירות להכין ולמה, הוא אמר “אני תמיד מבשל מה אני רוצה לשתות ומקווה שאחרים יאהבו את זה. אני שותה סקרן ותמיד מחפש את האהוב הבא שלי … אני רומנטיקה מלאת תקווה ועדיין לא מצאתי את זה אבל זה לא מונע ממני לנסות הכל! תמיד יש בירה ספציפית לכל אירוע, אבל אני בדרך כלל שותה את הפילסנרס, ה- IPA והסבלים / הסטאוטים.

 

לסטיבן יש כישרון לפתח שמות ותיאורים חכמים לבירותיו. לדבריו, בדרך כלל הוא מאבד שינה בגלל כל שם בירה חדש, אך הדבר נובע בעיקר מחיבור לעברו או להיסטוריה של בניין מחסני וואלה וואלה.

 

מרץ יהיה חודש גדול במבשלת הבירה כדי למלא חביות המיועדות להזדקנות של מספר פרויקטים לשחרור בקבוקי סתיו / חורף 2019. לסטיבן וצוותו יש גם כמה בירות משחררות מוגבלות מהנות המגיעות בקרוב. סטאוט יבש, הלס ופילסנר יהיו בקרוב בטנקים. כמו שאומר סטיבן, “אנו זקוקים לכמה בירות ניתנות לסתירה לאביב, שכן זה ממש מעבר לפינה, בתקווה!”

 

אנו מצפים למזוג חצי ליטר של בירות הקרוסבוק החדשות ביותר בכל אחד ממיקומי Fire & Vine שלנו, כמו גם בחדר הרחצה בוואלה וואלה.

 

 

פוסטים קשורים:

באר באר-עידן ביום שבת הקרוב ומשחררות בירות חדשות מהברוקס של ראובן

טורונאדו סיאטל מכריז שהיא סגורה לנצח

[ 19459041]


 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה