Going INCOGNITO – מוצר הופ חדשני וחדש מוצא את דרכו לזכוכית הפינטה שלך

 
 
 
 

 

 

הטכנולוגיה הוצגה באפריל האחרון בוועידת הברוקרים. השימוש בו נעשה בשקט בניסיונות לפני אותה תקופה, והבולט ביותר הוא סטון ברוינג. מבשלות בירה אחרות בולטות, כמו New Brewing Brewing, Sun King Brewing, Company Varietal Beer , וכעת Two Beers Brewing עבדו גם יחד עם זה. התהליך והמוצר מכונים INCOGNITO ™ והוא מבטיח להוסיף יתרונות למבשלות בירה המעוניינות להכין בירות מקפצות. כמובן שזה מועיל לאנשים שאוהבים לשתות בירות מסוג זה.

 

arcana-lupula-two-beers5

 

אני מדבר על זה כאן בבלוג הבירה בוושינגטון כי Incognito היא מילה שאולי תתחיל לשמוע הקשורה לבירות מסוימות ולדעתי כדאי לדעת מה פירושה.

 

ראשית, הבין ש- INCOGNITO אינו זן הופ חדש. זה מוצר חדש שעשוי מכשות. זה חומר היי טק, חנונים בירה. אני מסביר יותר להלן.

 

שתי בירות מתבשלות היא המבשלה הראשונה שהושיטה את ידיה וסיפרה לי על הבירה שהם חפרו בעזרת INCOGNITO. עד כמה שידוע לי, ה- Arcana Lupulus Incognito IPA שלהם הוא הבירה הראשונה שטעמתי שעשיתי עם INCOGNITO. אין חוק שאומר שאתה צריך לחשוף את השימוש בו.

 

היום, שתי בירות מתבשלות משחררות את ארקנה לופולה אינקוגניטו IPA, בירה המיוצרת בטכנולוגיית הופ הופיעה לעיל. ארקנה לופולה זמינה בברז בחדר הטעימות של וודס בסיאטל. זה יהיה זמין גם בחלק מחנויות הבירות באזור – כמו חנויות הופ של צ’אק, צומת הבירה, סופר דלי מארט, תחנת אליזבת בבלינגהאם וכן הלאה.

 

arcana-lupula-two-beers1

 

Two Beers Brewing משחרר רשמית את הבירה היום, 13 בפברואר, עם אירוע שחרור בחדר הטעימות של וודס . בקבוקי מצערת מלאים בג’ורג’טאון מארחים מסיבת שחרור של ארקנה לופולה ביום שישי, 14 בפברואר, בין השעות 6:00 – 8:00.

 

מה הקל הוא INCOGNITO?

 

תיאור רשמי: INCOGNITO ™ הוא מוצר הופ של 100% טבע טבעי המיוצר בכדי לספק טעם מרוכז ביותר תוך מקסום יעילות הבישול והפחתת התהליך.

 

זה חומר היי טק, חנון, חנון, שכולל מילים כמו טרפנים ו- myrcenes . בעיקרון, מדובר במוצר שמקורו בכשות. שלא כמו תמציות הופ אחרות של אותו סוג, זה מספק יתרונות מיוחדים למבשלות בירה. למשל, זה עוזר להפחית משהו שנקרא “אובדן תהליכים”. כמו כן, INCOGNITO היא נגזרת ספציפית לגיוון. הבירה שחולקה על ידי שתי בירות השתמשה בפסיפס INCOGNITO למשל.

 

חדשני, היי-טק, אבל בסופו של דבר מדובר בכשות. אולי לא פרחי ההיפ היפים או הכדורים שנראים כמו אוכל לארנבונים, אבל זה עדיין כשות. אין עסק בקופים.

 

ישנם יתרונות רבים ששותי בירה לא באמת צריכים לדעת עליהם כדי ליהנות מבירות שנבשלו באמצעות INCOGNITO.

 

על פי Two Beers Brewing, “ארקנה לופולה מדגיש את ההתקדמות הטכנולוגית שביצעו מגדלי הופ במהלך השנים האחרונות תוך שימוש בנגזרת הופ חדשה בשם INCOGNITO במערבולת, ומספק טעם פסיפס עז ונועז. מעוגל עם יותר פסיפס בהופ היבש, נגיעה של ציטרה, וסיימה עם כדורי קריו של סימקו, עם התענוג הזה של 6.0% ABV יש תווים של פירות יער, הדרים בהירים, ולדברי הבירה שלנו אלכס אליג, אבק פיקסי, פרץ כוכבים, ו ממטרי מטאורים. ”

 

דגמתי את ארקנה לופולה והתרשמתי כראוי. זה דינג דוש אחד, בוודאות. הדמות המוזאית נוכחת ועשירה, אך היא מאוזנת על ידי הכשות האחרות. פסיפס הוא מגוון מקטב והדגל שלי נטוע ללא ספק בצד ה”אני אוהב את זה “של הדיון, כך שאולי אני לא השופט הטוב ביותר. טעמתי הרבה מאופי פרי אבן והדרים, אבל לא קיבלתי אף שום מהשום, הבצל וטעמים אחרים ששונאי פסיפס מתלוננים עליהם לעתים קרובות.

 

על פי ג’ון א. האס, , החברה המייצרת INCOGNITO, בבדיקות טעם נרחבות, סוקרים סברו כי בירה שנבשלו עם INCOGNITO שווה או נעלה לבירה שנבשלה בכדוריות הופ מסורתיות.

 

לטעמי הייתי אומר שכל מה ששתי בירות מתבשלות עושות עם הדברים, הם יצרו בירה עם אופי הופ “אמיתי”. לא הייתם יודעים שהם השתמשו בפסיפס INCOGNITO, אתם רק הייתם חושבים שהם השתמשו במטען של כשות פסיפס.

 

בעתיד אולי טוב מאוד לצלול לעומק הנושא. אבל לעת עתה, רק דעו כי INCOGNITO אינו מגוון חדש של כשות. זוהי דרך חדשה עבור מבשלות בירה להכניס עוד יותר אופי הופ לבירות הסופר קופצניות שאתה אוהב.

 

 

פוסטים קשורים:

סקסי זה יכול לזכות אותך בטיול בוועידת הברוקרים סן אנטוניו

חוקים חדשים שמיטיבים עם מבשלות בוושינגטון בדרך

[19459037 ]

מבשלת צ’וקנווט מציגה בקבוקי חצי ליטר ברחבי ה- PNW


 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה