Kulshan Brewing מסכים לפגוש שתייני סלצר באמצע

Kulshan Brewing מסכים לפגוש שתייני סלצר באמצע_5e8d77f4eef31.jpeg
 
 
 
 

 

 

Kulshan Brewing מציגה סדרת בירות עם שתיית זלצר

 

זה הפך לעוד תרחיש “אנחנו לעומתם” בעולם בירת המלאכה. הקווים נמשכו: בירה מלאכה או סלצר קשה. מילים אלה נלחמות! לפני מספר שנים, כאשר סיידר היה החלק הצומח ביותר בתעשיית המשקאות האלכוהוליים, כולם שמרו על קור רוח ואיש לא נראה כי סיידר היה סוג של איום קיומי, אך במהלך השנים האחרונות סלטר קשה החליף את סיידר כמרקיע שחקים. משקאות שאינם בירה, וזה נראה כאילו מתלהב מחובבי בירה מלאכה.

 

אם אתה אחד מאותם אנשים, חובב בירה מלאכה שמרגיש צורך לזלזל בסלצר ובמי ששותה את זה, דע שאתה נשמע הגנתי, ומעז אני אומר, קצת לא בטוח. הישאר רגוע. התיקון ה -21 מבטיח שאף אחד לא יבוא לקחת את ה- IPA האוטומטי למחצה שלך או את הסטאוט בגיל העמידה שלך. ואל תתבלבלו וחשבו שאני מציעה לכם להחליף את הסיסון שלכם בסלטר. זה טירוף! אני רק אומר לכל אחד משלהם. חיה ותן לחיות. נסכים שלא להסכים. רעיונות מוזרים מימי עברו שאני מקווה שעדיין קיימים בעולם הבירה אם לא בעולם של כל השאר.

 

לכן, אני מקווה שאף אחד לא מתחרפן בחדשות שאחת ממבשלות המלאכה האהובות שלנו מעצבת בירות לפגוש שתייני סלצר באמצע. Kulshan Brewing מבולינגהאם, וושינגטון מציגה סדרת בירות שנועדה לפנות לאוהבי הסלצר: סדרת אפרו. הודעת השחרור הרשמית להלן.

 

כל זה קשור למגמה גדולה בהרבה: בריאות ואיכות חיים. בשנים האחרונות אנשים החלו לשים לב מקרוב לדברים כמו צריכת קלוריות. לרוב, זהו הערעור של סלצר וזו הסיבה שבשל כל כך הרבה מבשלות בירה החלו להכניס בירות דלות קלוריות, בעלות מודעות גוף יותר מאוחר. כמה ממבשלות המלאכה המוכרות ביותר במדינה הציגו בירות כאלה: כלבי האכילה של דג הכלבים, מעט החלקה הדרומית, החלקה קלה של שדרת דרום, Boulevard Easy Brewing’s Easy, Dowutes Brewery’s Wowza, Deschutes Brewery’s Da Shootz Pilsner, וכן הלאה.

 

בכל אופן, הנה ההכרזה האמורה של Kulshan Brewing:

 

KULSHAN מבשלת בירה לאוהדי מלצר

 

בירה נמוכה בפחמימות, בירה מופחתת גלוטן באופן טבעי

 

BELLINGHAM, וושינגטון (14 בפברואר 2020) – Kulshan Brewing מביא בירה לקהל חובב הסלצר עם השקת סדרת האפרו הפרי. המשקאות הקלים והמרעננים האלה פרי, ועם זאת יבשים, הם מאוד ריסוק, מבעבעים להפליא והרבה כיף.

 

צוות ההיכרות נהנה להתנסות במגוון שילובי טעמים, כאשר Blackberry האהוב על הקהל זכה במקום ברשימת הברז במשרה מלאה. ביום שני, ה- 10 בפברואר, קולשאן שיחרר את אפרסק כטעם האפרו החדש ביותר ויתחיל להריח טעמים טריים רבעוניים. תוכלו לצפות קדימה לאננס, מנגו ואשכוליות על טיוטה ובפחיות בשנת 2020.

 

מותסס באנזים המסייע לשמרים לאכול סוכרים שנותרים, בירה זו נכללת ב 100 קלוריות ורק 4 פחמימות לפחית, מה שהופך אותה לוויה המושלמת למודעי הבריאות, או לאוהבי הבירה שרוצים מדי פעם משהו הצד הקל יותר. לאלה שצופים בצריכת הגלוטן שלהם, בירה זו מבושלת בכמות משמעותית של אורז מה שהופך אותה לדליל באופן טבעי ב גלוטן, המכיל פחות מ -20 חלקים למיליון (PPM), בדומה להשמטה, באד לייט וקורונה.

 

“זה כמו סלצר ממוסמר, אבל עדיף. זה נקי, פריך ומרענן עם מאפייני פירות טריים בולטים יותר, “אמר ווסלי פינגר, ראש מבשלת הבירה של קולשאן. “החלטנו לעשות זאת כדי שכולם יוכלו ליהנות מהבירה הזו בבית וגם בדרכים. זה שתיין יומיומי והוא בהחלט מועדף הצוות כרגע. ”

 

כל בירה חדשה בסדרה תהיה ריצה קצרה וזמינה לזמן מוגבל באולמות הקלטות בקולשאן ובחנויות מובחרות ברחבי סאונד הצפון. הקפד לעקוב אחר Kulshan Brewing במדיה החברתית כדי להתעדכן בתאריכי השחרור. פייסבוק @Kulshanbrewing, Instagram @kulshanbrewery, טוויטר @kulshanbrewery.

 

 

פוסטים קשורים:

תירס ושעורה מכריזים על ארוחות מבשלות חודשיות החל מה 9 בפברואר [19459008 ]
Going INCOGNITO – מוצר הופ חדשני חדש מוצא את דרכו לזכוכית הכוס שלך

[19459030 ]

Populuxe Brewing חוגג 7 שנים לציון ב- 28 במרץ – מחווה ליריד העולם של סיאטל


 
 
 
 
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה