Brewing County Slaughter מפורט אורצ'רד, וושינגטון רק הודיע כי ביום שישי, ה -17 במאי, היא תציג שלוש בירות חמוצות, שבאותה הפתיחה רשמית את תוכנית הבירה החמצמצה של המבשלה. האירוע של יום שישי מתרכז סביב יציאתו של ההפקה הראשונה של מחוז סלוטר, Outlane Oud, הבלורית החומה הבלגית.
על פי המבשלה, אאוטליין עוד מוביל עם טארט, חמיצות לימונית מעל טעמי שוקולד ודובדבן עם מגע של עשן בקצה האחורי. אופי המלט העשיר מאכל את הטרטנטיות הראשונית, מה שהופך את הבירה הזו לבלתי מעורערת ומאוזנת היטב. הטעמים המובהקים והגמישות המרעננת הופכים את זה לכניסה מרעננת מושלמת למזג האוויר הקיצי והמרגיע שלנו.
"אנחנו אוהבים בירות חמוצות, וזה משהו שעשינו ניסויים כבר זמן מה", אומר הבעלים והבירה הראשית, סקוט קירוואן. "הצלחנו בעבר עם חמצמצות בחבית בעבר, אבל רצינו לנסות כמה טכניקות חדשות שיאפשרו לנו להגדיל את הייצור ולשלוט בתוצאות קצת יותר טובות. אנו חייבים 'תודה ענקית' לחבר'ה באספקה לחלוקה מבית אולימפי ולג'ים מבשלת אי פוקס. העזרה והעצות שלהם באמת עזרו להתמודד עם הגישה. אנו נרגשים מהאפשרויות הטעמים והתהליכים החדשים הללו מציגים. "
המבשלה מציגה גם גרסה חדשה לבירה העונתית בקיץ שלה, לונה נגרה. הלבן הבלגי היה מנוסח מחדש בנגיעה קלה של חמצון.
ביום שישי בערב תתבשל במבשלת הבירה בירה ניסיונית וממוזגת: ג'ק ג'ק קריק, אייל חום חמוץ אנגלי מיושן עם דובדבנים.
אאוטליין אוד ולונה נגרה זמינים כרגע רק בטיוטה.
אודות חברת מבשלות מחוז של שחיטה
מרחק הליכה ממרכז העיר סיאטל *, חברת ברוטק קאונטי של שחיטה, שהוקמה בשנת 2011, היא משפחה בבעלות ומפעילה, קטנה -מבשלת מבשלת בירה ומפיצת מבשלות שנמצאת על קו החוף של מפרץ סינקלייר במרכז העיר פורט אורצ'רד, וושינגטון. מטרתנו היא לספק את הבירות האיכותיות ביותר, ללא גימיק, ואת הבירות הניתנות ביותר לשתייה. למי שמבקר באגמי הברוש שלנו, עם נופים פנורמיים של הטווח האולימפי ומספנת הצי הפוגט סאונד, אנו שואפים לספק מקום מרגיע וכיפי ליהנות מבירה מלאכה נהדרת, אוכל מהצפוי, ואולי אפילו משחק או שניים של פינבול.
* באמצעות מעבורת סיאטל-ברמרטון, ומעבורת הנוסעים ברדסרט-פורט פרדס.
פוסטים קשורים:
[ 19459008]
[19459013 ]