בעסקי המבשלה, צמיחה היא משהו של חידה; עליכם לאסוף את החלקים ולהרכיבם בצורה הנכונה. עד כה הדברים מתלכדים יפהפה עבור וודינוויל Company Brewing Sumerian . מסלול הצמיחה של המבשלה ממשיך בקצב קבוע. מאז שנפתח באביב 2015, דיווחנו ללא הרף על דברים כמו שהמבשלה מגדילה את כושר הייצור שלה, מוסיפה מוצרים ארוזים (פחים) להרכב שלה, עולה על הסיפון עם מפיץ, גיוס צוותי מכירות חדשים ומבשלה וכן הלאה. כל החלקים האישיים בפאזל צמיחת המבשלה.
לחברה יש עכשיו קו שימורים משלה, עוד קטע בפאזל הצמיחה. באביב 2017 המבשלה הציגה פחים למערך שלה, אך כמו מבשלות מבשלות רבות אחרות, הסתמכה על חברה חיצונית שתוכל בפועל לבירה. שומריאן היא המבשלה הראשונה באסטסייד שהתקינה קו שימורים משלה.
בעוד השימוש בחברה חיצונית על מנת שהבירה באמת יכולה לעשות זאת הבירה היא גישה נפוצה וסבירה, שכן קו השימורים שלה משלה מעניק לשומריה מבשלים כמה יתרונות. למשל, המבשלה יכולה לארוז את הבירה בלוח הזמנים שלה וכפי שהדרישות מצדיקות. עבור הצרכנים, זה עוזר לשומרית להעביר את הבירה הטריה ביותר שאפשר ללקוחותיה.
פוסטים קשורים:
[19459013 ]